avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasirea caminului conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasirea caminului conjugal

Buna daca am parasit caminul conjugal din cauza certurilor si a neintelegerilor ce sanse am sa pastrez copii langa mine mentionez ca am plecat cu copiii la parinti!copii au varste 2 ,7 si 9 ani
Cel mai recent răspuns: Chezan Ioana , utilizator 09:03, 15 Iulie 2017
Depinde de mai multe criterii: ce conditii sunt, cat de departe de scoala, gradinita, cine s-a ocupat de ei pana acum, daca aveti venituri spre a-i creste, daca va vor sprijini parintii, cei mari s-ar putea sa fie audiati de instanta etc
Buna scoala unde locuieste sotul este la 20 de km iar eu unde stau la parinti este la 1 km.de ingrijit eu i_am ingrijit el nu a mai avut nici un venit in ulti 4 ani eu am luat imdemnizatia de crestere a copiiilor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț Ela Ela Ela Ela Buna ziua . Va rog să mă ajutați am nevoie de un răspuns cât mai rapid . Eu cu soțul meu nu ne mai înțelegem de ceva vreme Suntem căsătoriți de 7 ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu - urmari motiv motiv Daca dupa o cearta zdravana (in care au fost de fata si parintii mei si parintii lui) am decis sa iau copiii si sa plec la mama, se poate considera ca am ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă, în caz de divorț, dacă soția părăsește domiciliul împreună cu copiii? Nicoleta staicu Nicoleta staicu Dacă soția părăsește domiciliu împreună cu copiii ce se întâmplă în caz de divorț? (vezi toată discuția)