avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate

Buna ziua ma iertati ca va deranjez am reusit sa fac cu chiu cu vai o pensie de invaliditate anul acesta acum vreo doua luni, sunt bolnav de epilepsie de la 4 ani iar in decizie la total drepturi scrie 91 de lei, oare atâta e pensia minima de invaliditate? Am si indemnizația de gradul doi, dar intreb oare atat e pensia de invaliditate, 91 de lei? Cand am lucrat si aproape 4 ani si am avut si somaj , pe cand stiam ca e minimum 350 de lei, oare ce pot face? va rog mult să ma ajutati, va multumesc
Cel mai recent răspuns: Crush35 , utilizator 15:24, 15 Iulie 2017
Pe decizie apare doar cuantumul pensiei.
Adica:
Punctajul mediu anual x valoarea punctului de pensie = 91 de lei
In nici un caz nu va scrie 520 de lei
Restul pana la 520 de lei va aparea doar pe cupon.
Vă multumesc din suflet ajutor să vă dea Dumnezeu tot de va doriți in viață si multă sănătate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pe caz de boala si handicap Luminița S. Luminița S. Buna ziua.In iunie 2016 am fost diagnosticata cu tumora san cu gradul 1 de malignitate si metastaza limfonodulara acuma stanga.Am urmat tratamentul cuvenit ... (vezi toată discuția)
Pensia sociala anyka49 anyka49 Buna ziua, avand in vedere ca de la 1 martie 2017, nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari este de 520 de lei. mi-e nu mi s-a dat aceasta ... (vezi toată discuția)
Ce pensii se maresc de la 1 iulie 2017 si care este cuantumul efectv al indexarii acestora ? sharky48 sharky48 Buna ziua ! As vrea sa stiu mai exact,daca pensia de invaliditate si indemnizatia de handicap se maresc de la 1 iulie 2017 si care este valoarea efectiva a ... (vezi toată discuția)