avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asigurare de sanatate

Bună seara legal cât ar trebui sa plătesc contribuții la stat (sănătate, șomaj și pensii)la un program de 4 ore, sunt angajata la un salon numai ca îmi plătesc contribuțiile 335 la 4oreși mi se pare foarte mult
Și cu procent
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:37, 16 Iulie 2017
Potrivit art. 40, alin. 2, lit. f) C.mun., una din principalele obligatii care ii revin angajatorului, este “să plătească toate contribuţiile şi impozitele aflate în sarcina sa, precum şi să reţină şi să vireze contribuţiile şi impozitele datorate de salariaţi, în condiţiile legii”.

Asadar, angajatorul este cel care plateste contributiile si nu salariatul.

Vedeti aici care este valoarea taxelor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in baza art 1470 din codul civil danale86 danale86 Buna ziua ! As dori, sa aflu amanunte cu privire la acest tip de contract si anume, cum si cine plateste taxele la stat . ... (vezi toată discuția)
Ca medic cu contract de munca pe spital si cu participare jumatate ... CeuMar CeuMar Ca medic cu contract de munca pe spital si cu participare jumatate de norma prin pfi, ce taxe trebuie platite si cand? (vezi toată discuția)
Suma de plata pentru cartea de munca apolis21 apolis21 Buna seara ! Sunt angajata la un PFA cu 4 ore (jumatate de norma) si imi platesc singura cartea de munca, dar mi se pare foarte mult, de luna viitoare ... (vezi toată discuția)