avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ca medic cu contract de munca pe spital si cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ca medic cu contract de munca pe spital si cu participare jumatate ...

Ca medic cu contract de munca pe spital si cu participare jumatate de norma prin pfi, ce taxe trebuie platite si cand?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:25, 29 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art.40 alin.2 lit. f C.mun., in cazul c.i.m., angajatorul are obligatia sa plateasca toate contributiile si impozitele aflate in sarcina sa, precum si sa retina si sa vireze contributiile si impozitele datorate de salariati, in conditiile legii.

Ce taxe plătește un PFI?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate StaElena StaElena Bună seara legal cât ar trebui sa plătesc contribuții la stat (sănătate, șomaj și pensii)la un program de 4 ore, sunt angajata la un salon numai ca ... (vezi toată discuția)
Impozit salariu danalexandru89 danalexandru89 Buna seara, am terminat studiile si pentru ca nu am deloc experienta de munca, am rugat o cunostinta sa ma primeasca la el in firma sa invat, nu are nevoie in ... (vezi toată discuția)
Angajatul nu vrea sa plateasca cass dan-sibiu dan-sibiu buna ziua ...puteti sa ma ajutati intro problema mai delicata ? am angajat de curand 3 muncitori ei nu vor sa plateasca unele taxe la stat...cum pot sa ii ... (vezi toată discuția)