avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Masina vanduta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Masina vanduta

Buna ziua. Daca vindem o masina, ce acte sunt necesare pt radiere ?daca facem doar contract de vanzare- cumparar, ce se poate intampla ?
Ultima modificare: Duminică, 16 Iulie 2017
mihni, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:12, 20 Iulie 2017
Pentru radiere de pe rol fiscal sunt necesare
Declaratia pentru scoaterea din evidente a mijlocului de transport -
Cerere pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală -
Certificatul de distrugere sau actul de vanzare cumparare;
Certificatul de radiere politie pentru mijloacele de transport radiate conform OUG 189/2005, art.6;
Actul de identitate solicitant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se radiaza un autoturism? bia1 bia1 Cum se radiaza un autoturism si scoate autoturismul de la taxe si impozite daca am un contract de vanzare/cumparare de mana,si cartea de identitate a acestuia? (vezi toată discuția)
Masina vanduta iar dupa doi ani fiscul imi cere sa platesc impozitul silviu87 silviu87 buna seara. acum doi ani si jumatate am vandut un autoturism, care era inregistrat doar la fisc pe numele meu, nu si la politie, unui alt cetatean dintr-un ... (vezi toată discuția)
Obligatie radiere masina si transfer drept de proprietate ionita_elena_catalina ionita_elena_catalina Acum 2 ani am vandut o masina si cel care a cumparat-o nu si-a mai indeplinit obligatiile. Am acum in mana o Hot. Jud. definitiva investita cu titlu executoriu ... (vezi toată discuția)