avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare bilet la ording
Discuție deschisă în Executare silită

Executare bilet la ording

Am avalizat un bilet la ordin emis ca garantie a unui credit. Creditul a fost achitat integral de foatre mult timp si am si extrasele de cont care sa dovedeasca.

Recent m-am trezit cu biletul la ordin executat de o firma de recuperari creante. Am depus contestatie la executare, dar in termen de 15 zile de la comunicare nu in 5 cum ar fi trebuit. In consecinta, contestatia mi s-a respins ca tardiva.

Intrebarile ar fi: sunt obligat sa platesc din nou? Exista o alta cale de atac?

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin Mariana-Deac Mariana-Deac As avea o intrebare... In anul 2008 am fast imputernicita de o firma la care eram angajata sa senmez un contract de credit care consta in scontarea unui bilet ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)
Pot da banca in judecata? danhof danhof Buna ziua, Nu stiu daca problema mea se incadreaza la acest capitol,dar nu am stiut sa o incadrez in alta parte. Am luat un credit de la o banca in 2005, ... (vezi toată discuția)