avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate deschide un punct de lucru intr-un container?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate deschide un punct de lucru intr-un container?

Buna seara,

Mi-as dori sa deschid un punct de lucru pentru productie creme si momentan spatiul oferit de un container consider ca mi-ar fi deajuns insa doresc sa il si declar ca punct de lucru. as avea optiunea sa il amplasez de un teren cu casa la tara sau undeva prin zona industriala a orasului. Aveti idee daca se poate si cam ce procedura ar fi?
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 10:32, 17 Iulie 2017
Buna ziua,

Se poate! Am facut si noi, dar procedura birocratica este oarecum descurajanta!..

In primul rand trebuie sa faceti demersuri pentru amplasarea legala a containerului!
Daca va fi amplasat pe teren privat va fi ceva mai simplu, dar daca va fi amplasat pe domeniul public, trebuie sa inchiriati acel teren de la autoritati, iar pentru asta exista o procedura prealabila care presupune parcurgerea mai multor etape (la DITL pentru a vi se calcula "impunerea", la ADP, pentru a inchiria terenul public si la primarie, la Urbanism, unde veti face demersuri de natura urbanistica, etc).

Abia dupa ce ati parcurs etapele descrise mai sus, veti putea face demersuri de autorizare in vederea functionarii legale!
Observ ca veti face productie de creme, asta inseamna alimentatie publica, asa ca veti incepe cu DSV-ul, dupa care veti continua cu celelalte autoritati, in functie de pretentiile primariei pe raza careia veti functiona!

Puteti gasi informatii utile pe [ link extern ] /

Legat de demersul la DSV puteti citi aici: [ link extern ]

Referitor la primarie sunt mai multe pagini. Exemplific doar cu: [ link extern ]

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)
Autorizare food truck comercial DANIEL_CODRU DANIEL_CODRU Buna ziua. In vederea deschiderii/autorizarii unui food truck commercial, in ipoteza in care va functiona amplasat pe in teren privat imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru intr-un container, rulota comerciala? albaiuliaonline albaiuliaonline Se poate deschide punct de lucru intr-un container,rulota comerciala sau casuta de gradina? Containerul va fi amplasat pe terenul meu privat...doresc sa fac ... (vezi toată discuția)