avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma in faliment,concediu neefectuat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma in faliment,concediu neefectuat

Firma a intrat in faliment si nu am primit concediu pe 2016 si jumate pe 2017,am sanse sa primesc ceva compensatie materiala?
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 00:37, 17 Iulie 2017
Concediul de odihna neefectuat se plateste. Prin urmare sunteti titularul unei creante salariale. Administratorul/ lichidatorul judiciar ar fi trebuit sa va inscrie in Tabelul de creante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac dupa falimentul firmei la care am lucrat mutulica1 mutulica1 Firma la care am lucrat a dat faliment.In momentul lichidarii nu ni s-au dat restantele salariale. Ni s-a dat decizia de incetare a contractului de munca ... (vezi toată discuția)
Plata concediului neefectuat in 2009 platon_mirella platon_mirella Pana in prezent am lucrat la o societate care a intrat in procedura de faliment. Am efectuat perioada de preaviz, iar pe data de 10.05.2010 inceteaza CIM. In ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti lucutza55 lucutza55 am lucrat la o societate care a intrat in faliment. cum pot recupera drepturile banesti neachitate respectiv plata pentru perioada de previz si pentru ... (vezi toată discuția)