avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Teren vandut figureaza in registrul agricol
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Teren vandut figureaza in registrul agricol

Am de la cadastru eliberat un duplicat titlu de proprietate care figureaza vandut din 2002 de catre tatal meu cu surorile.Nu inteleg de ce mai figureaza in registrul agricol un teren vandut prin notar .Proprietarul terenului am aflat de la primaria din comuna ca sunt niste straini canadieni sau italieni care au venit in zona in 2002 si au cumparat mai multe terenuri de la sateni ,Pe vremea aceea nu erau titluri de proprietate pe terenurile respective,s-au vandut nu stiu cum prin ceva adeverinta sau ceva.Au venit strainii cu notar si cu banii ,au dat bani la oameni si oamenii au semnat nu stiu ce.Tatal meu a murit in 2007,la fel si surorile cu care este trecut pe respectivul titlu.Am inteles de la o matusa ca nu platim impozit pe el dar sunt foarte contrariata.Cel care a cumparat terenul nu trebuie sa aiba terenul pe numele lui si sa plateasca impozit pe el catre statul roman?O fi el strain si cu stare de a cumparat de la multi sateni terenuri dar cred ca din 2002 si pana acum cred ca trebuia sa aiba terenul pe numele lui,sa nu mai figureze terenul pe numele vechilor proprietari si sa plateasca impozit el catre statul roman,La noi nu este vorba doar de 1 hectar de teren agricol.M-ati putea lumina ca nu ma pricep deloc la legislatie in ce priveste terenul agricol pana in aceasta primavara am locuit la oras.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Taiere de pomi de proprietate privata eneramonaloli eneramonaloli Detin un teren cu locuinta de vacanta la sat in zona montana si matusa mea a intrat pe teren ea neavand drept de mostenire acolo si mi-a taiat 4 salcami si 2 ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in urma cu 20ani bunicii au vândut un teren agricol.așa ... Rayonsil Rayonsil Buna seara, In urma cu 20ani bunicii au vândut un teren agricol.Așa zișii proprietari au dispărut,nu au declarat terenul nicăieri,nu l-au îngrijit,nu au ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va adresez si eu o intrebare. se poate vinde un teren ... Doru.200 Doru.200 Buna seara! Va adresez si eu o intrebare. Se poate vinde un teren unde tatăl meu are titlu de proprietate? Tata a decedat în 2010. In 2011 un hectar din cele ... (vezi toată discuția)