avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am nevoie de autorizații de construcție, aviz și ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am nevoie de autorizații de construcție, aviz și proiect daca in CF este intabulat balconul?

Locuiesc la parterul unui bloc de 4 etaje. In CF apartamentului meu este intabulat balcon dar fizic nu este construit. Doresc constructia balconului respectând dimensiunile balconelor ridicate pe coloana blocului dar nu știu daca am nevoie de autorizație de construcție, certificat urbanism, proiect... In această situație.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:32, 18 Iulie 2017
Este obligatoriu sa obtineti autorizatie de constructie ,certificat de urbanism atat timp cat constructia balconului implica interventia asupra structurii de rezistenta a imobilului
Conform Legii nr. 50/1991 pentru construirea fara AC se prevad amenzi:


Ultima modificare: Marți, 18 Iulie 2017
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere balcon termopan et.2 ioan314 ioan314 Buna ziua, Se da următoarea ipoteză: Bloc construcție 2012, de mici dimensiuni, 2 etaje, balcon ce se dorește a fi închis cu termopan. Locația ... (vezi toată discuția)
Bloc fara balcon claudiumn86 claudiumn86 Buna ziua, As dori sa aflu de la dumneavoastra daca ati auzit de posibilitatea construirii de balcoane pe o partea a blocului, de la parter pana la ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon cu termopan ? proging10 proging10 Buna ziua, Este necesara autorizatie pentru a inchide un balcon cu termopan (pentru sporirea confortului termic) situat la etajul III al unui bloc cu 4 ... (vezi toată discuția)