avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua! Am o rugăminte, copilul meu împlinește vârsta de 2 ani in data de 26 Noiembrie 2017, iar pentru a beneficia de stimulentul de inserție va trebui sa reîncep activitatea la locul de munca in data de 26 Septembrie 2017?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 18 Iulie 2017
Anterior datei de 26.09.2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție mama și ccc pentru tata DanaCaplea DanaCaplea Bună ziua, as avea o rugăminte, va rog sa ma lămuriți în următoarea situatie: sunt o mămică aflata în concediu creștere copil. Copilul împlinește ... (vezi toată discuția)
Stimulent intoarcere munca Mihaela 1987 Mihaela 1987 Buna seara! Am nascut pe 23 martie 2017 si ar trebui sa imi reiau activitatea dupa doi ani. Daca m-as intoarce la munca in septembrie 2018, as beneficia de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Melania83 Melania83 Buna ziua. As dori sa stiu cum pot beneficia de stimulentul de insertie pana la 3 ani in conditiile in care eu am mers de pe un CIC pe altul, adica primul ... (vezi toată discuția)