avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara- tagada de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara- tagada de paternitate

Buna ziua verișoara mea este divorțat acum a facut un copil si pe certificatul de nastere este trecut si fostul soț și actualul concubin cu care are fetita e trecut si el cu numele de familie ei sunt stabiliți în germania ce trebuie facut pt a nu mai fi fostul soț pe certificatul copilului .multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:21, 19 Iulie 2017
Buna seara,
Ma intreb cum au fost trecuti doi tati cand exista doar o rubrica cu numele tatalui!
Va sfatuiesc sa va adresati unui avocat care, dupa ce vede acel certificat de nastere, va sfatuiescte cum sa procedati!
Probabil ca hot de divort nu era def la data nașterii copilului și at în mod automat , în certificat a fost trecut ca tata fostul sot. Dar nu înțeleg cum sa fie trecuți amândoi domnii la rubrica tatălui ?? TB contactat un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare nou nascuti RGS RGS Am fost azi la Sect 1 - Stare Civila sa inregistrez fetita. Eu am fost casatorita si am divortat anul trecut. Cererea a fost depusa in data de 24 Iulie 2009, ... (vezi toată discuția)
Schibarea certificat nasters copil ciolici ANA MARIA ciolici ANA MARIA am fost in divort cu fostul sot si am nacht inter timp o fetita care automat a trecut pe numele lui si in sentinta de divort se specifica ca nu vrea sati ... (vezi toată discuția)
Cum ii pot face pasaport fetitei mele fara semnatura tatalui? Meirin Meirin Buna ziua! Am o fetita de 14 ani, care sta in Romania cu mama mea. Ea e trecuta pe numele meu, pentru ca am divortat de tatal ei cand ea era mica. El nu a ... (vezi toată discuția)