avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Detaliere apeluri, proba la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Detaliere apeluri, proba la divort

Buna ziua! Avocatul sotiei mele a afirmat ca va aduce in instanta proba cu istoricul apelurilor si mesajelor mele din urma cu 1 an pentru a demonstra ca as fi avut o relatie extraconjugala. Este posibil sa obtina aceasta proba de la furnizorul de telefonie mobila, fara acordul meu?
Cel mai recent răspuns: San1985 , utilizator 11:25, 19 Iulie 2017
aceste informatii pot fi furnizate numai titularului contractului de abonament
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea fotografierii telefonului poate fi folosit ca proba romel68 romel68 Folosirea fotografierii unor mesaje din telefon sau a mesajelor aparute pe screenul telefonului ca notificari privind conversatiile avute de o persoana ce ... (vezi toată discuția)
Facturi detaliate folosite in instanta. abonamentul meu este ... Clarissa Matei Clarissa Matei Facturi detaliate folosite in instanta. Abonamentul meu este pe numele sotului cu care sunt in divort. Eu l am intentat pt violenta fizica si emotionala. ... (vezi toată discuția)
Deranjare prin telefon popana popana Buna ziua! Primesc apeluri telefonice cu numar ascuns in special noaptea. Am intrebat furnizorul de telefonie despre aceste apeluri si imi spune ca nu ma ... (vezi toată discuția)