avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent insertie 2017
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent insertie 2017

Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu stimulentul de insertie in anul 2017. EU sunt in crestere copil si vreau sa ma intorc la munca cu 01.08.2017, copilul face 2 ani pe 03.11.2017.
Sotul meu poate intra in crestere copil pentru cele 3 luni pana face copilul 2 ani?
Sau poate doar o luna,doua?
Stiu ca in perioada respectiva nu voi primi eu stimulentul, va primi doar el indemnizatia.
Astept raspuns!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 19 Iulie 2017
Sotul dvs poate intra in CCC fie pentru o luna sau pentru doua luni ori pentru 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez sa primesc stimulentul de insertie? florinonly florinonly Buna ziua, Va rog sa imi comunicati cand pot sa ma intorc incampul muncii pentru a beneficia de stimuletul de intoarcere din concediul crestere ingrijire ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea tatalui de a sta in concediu de crestere copil olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Am citit legea care prevede obligativitatea tatalui de a sta in concediul de crestere copil timp de o luna si nu am inteles mare lucru. Ce se ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere al copilului si stimulentul de insertie in munca Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua. Sunt insarcinata in 32 saptamani, cu data probabila a nasterii pe 21 martie. Voi intra in prenatal din 9 februarie si voi opta pentru concediu de ... (vezi toată discuția)