avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... MARCARE AUR
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

MARCARE AUR

Va rog sa-mi spuneti:
1) care sunt marcajele obligatorii, care trebuiesc aplicate pe piesele din aur in 2017 ?
2)piesele cu greutatea mai mica de 1g, sunt scutite de obligatia de a fi marcate?
sau : care este gramajul (in zecimi, sutimi, miimi de gram) scutit de aceasta obligativitate ? (Ma refer la piese din aur : 14K, 16K,18K, 24K si nu la cele ,,suflate,, cu aur )
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Anulare comanda bijuterii neconforme cu reclama RIonescu81 RIonescu81 Buna ziua ! Imi permit sa va deranjez cu o istorie si o intrebare. Am facut o comanda de verighete la un producator de bijuterii in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)
E obligatoriu gramajul la produse patiserie/pizzerie pe bon fiscal? Ihesselink Ihesselink Buna ziua. in afara listei de preturi, unde este afisat gramajul si pretul, este obligatoriu ca pe bonul fiscal sa fie mentionat gramajul produsului? De ... (vezi toată discuția)
Reactualizare leu-dolar 1947 titi marina titi marina uitandu-ma pe o solicitare facuta pe forum in legatura cu posibilitatea reactualizarii valorilor leului si a dolarului din 1947 pana astazi, am observat ca a ... (vezi toată discuția)