Buna seara!
Am solicitat prin intermediul SPV un certificat de atestare fiscala ca persoana fizica si mi se cere la : Mentiuni privind obligatiile fiscale neachitate pana in ultima zi a lunii anterioare depunerii cererii, potrivit evidentei pe care o detin, sa completez niste casute : denumirea obligatiei fiscale, obligatii fiscale principale si obligatii fiscale accesorii. Desi acest tabelas nu are steluta, deci solicitarea poate fi trimisa si fara completarea lui, nu-mi primeste solicitarea fara sa completez acest tabel. Poate ma luminati si pe mine. Va multumesc!
La solicitarea certificatului de atestare fiscală apar doar aceste campuri:
Câmpurile marcate cu steluţă sunt obligatorii. Vă mulţumim !
SOLICIT :
- completarea secțiunii C din Certificatul de atestare fiscală "Informații pentru verificarea eligibilității contribuabililor pentru accesarea
fondurilor nerambursabile" *:
DA
NU
- completarea secțiunii D din Certificatul de atestare fiscală "ALTE MENȚIUNI" cu detalierea informațiilor de la secțiunile A și B din certificat * :
DA
NU
- completarea secțiunii D din Certificatul de atestare fiscală "ALTE MENȚIUNI" cu sumele certe, lichide și exigibile pe care le am de încasat
de la autorități contractante * :
DA
NU
- completarea secțiunii D din Certificatul de atestare fiscală "ALTE MENȚIUNI" cu precizări referitoarte la starea obligațiilor fiscale *:
Executare silită
Suspendate la executare silită în condițiile legii
Altă stare
Va multumesc! Astea le-am completat si eu insa a mai aparut un tabel cu obligatia principala, accesorii....Intre timp am descoperit si am reusit sa trimit solicitarea.