avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cooperativa agricola tip I
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cooperativa agricola tip I

Buna ziua, am o cooperativa agricola tip I, pana acum stiu ca acestea sunt platitoare de impozit pe profit, primii 5 ani sunt scutite de la plata impozitului pe profit, Depune declaratia 010 cu platitor de impozit profit si depun declaratii 010 trimestrial?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Plafon de trecere de la impozit pe profit trimestrial la lunar dutescu maria dutescu maria Buna ziua am un srl infiintat in oct. 2012 care s-a declarat platitor de impozit pe profit trimestrial. Are CA. in oct.2012 de 108 105lei plus in nov 2012 50 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu declaratia 010 la fisc ECONOMU ECONOMU Incepand cu 01.01.2007 s-a trecut la declararea si plata imopozitelor si contributiilor TRIMESTRIAL. De la ghiseu ni se spunea sa completam „luare in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul microintreprinderilor? AnneMary74 AnneMary74 Buna ziua! Am o mica intrebare - si poate ma poate lamuri cineva. Firma infiintata in 2012, ca platitoare de impozit pe profit trimestrial, fara activitate ... (vezi toată discuția)