avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Hota scoasa pe coloana
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Hota scoasa pe coloana

Buna ziua,

Am nevoie de un sfat, pașii de urmat pentru rezolvarea următoarei probleme.
Unul din vecinii (sau poate mai multi - dau vina unul pe celalalt) de pe coloana pe care locuiesc are hota scoasa pe coloana unde se afla țevile de apa și tot mirosul de gaz ars, mâncare, tomberon (sunt vecini care își aduna gunoiul timp de o săptămâna și abia la sfârșitul de săptămână îl duc) etc. In plus din cauza umidității și vaporilor care se formează apare continuu mucegaiul.
Am discutat în repetate rânduri cu fiecare vecin în parte și niciunul nu recunoaște ci dau vina unul pe altul și mai mult acum ma considera nebuna și au împrăștiat tuturor ca eu am ceva cu ei - dar asta e mai putin important.
Ce ar trebui sa fac pentru a rezolva situația și a duce o viata normala în casa mea?

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:13, 20 Iulie 2017
Buna ziua,
Sa formulati o notificare SCRISA administratiei! In caz ca nu rezolvati va puteti adresa si instantei dar ... e bine sa va mai ganditi!
Pana atunci de ce nu va izolati intrarile in acea coloana?
Destupati si sus pe acoperis coloana astfel incat acel miros sa se duca in atmosfera.
Blocul în care locuiesc nu are administrație și în instanta nu as vrea sa ajung. Eu stau la etajul 3/4 si coloana nu are aerisire din câte știu.
De astupat nu cred ca este indicat pentru ca acolo trebuie sa se intervină în cazul în care sunt probleme cu țevile.
Va confruntati cu problema majora in situatia in care la nivelul condominiului nu exista infiintata asociatie de proprietari,respectiv nu exista entitate care sa se ocupe pentru administrarea,
intretinerea si reparatia partii comune de imobil
Daca nu puteti identifica locatarul care a inteles sa instaleze hota in spatiul special proiectat pentru instalatie parte comuna si menajera,puteti sesiza serviciul disciplina in constructii din primaria locala care poate realiza verificari si eventual poate sa dispuna masuri legale,inclusiv sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare hotă la coloana aerisire bucatarie Pintilievalentinmarian Pintilievalentinmarian Doresc sa stiu daca am voie sa racordez o hota la coloana de aerisire a bucatariei? Nu am gasit nicaieri daca este specificat. (vezi toată discuția)
Lamurire buna ziua, am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, ... Paul2017 Paul2017 Lamurire Buna ziua, Am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele, eu locuiesc la ultimul nivel. De ceva timp cei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de cateva zile am o problema legata de niste chiriasi. ... cetatean_ro cetatean_ro Buna ziua! De cateva zile am o problema legata de niste chiriasi. Mai exact, in apartamentul de deasupra s-au mutat vreo 3 cetateni din Africa. lucratori in ... (vezi toată discuția)