avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fum de țigară vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fum de țigară vecini

Salutare! Deși am văzut câteva întrebări asemănătoare aici, consider ca situația mea este puțin diferită. Am achiziționat o garsonieră de curând, și am observat și imediat după, ca vine un fum puternic de țigară de la vecinul de la etajul inferior (când am fost să o vizionez nu s-a simțit deloc miros ori au aerisit foarte bine fostii proprietari ori vecinii nu erau acasă). Problema e ca mirosul vine de undeva de la ghena din baie pe la țevi, si nu am geam la baie sa aerisesc, așadar mirosul se împrăștie in toată locuința și este atât de puternic încât oricine intră pe ușă poate jura ca cineva fumează în locuința mea. Pare ca este un miros permanent, iar dacă deschid singurul geam pe care îl am, care este în capătul opus, nu se va aerisi prea repede.
Așadar, pot face ceva dpdv legal în această privință? :)
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 19:00, 11 Ianuarie 2025
Daca nu aveti geam la baie atunci sigur aveti o coloana de aerisire la care sunt cuplate toate baile de pe coloana respectiva , asa ca e normal sa circule mirosurile de la unii la altii . Puteti astupa aerisirea respectiva sau puteti monta un ventilator special pentru aerisiri si mai puteti izola cat mai etans capacele de acces la coloana cu tevi . Altceva nu prea aveti ce face .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea fumatului in romania alexutza_r_m alexutza_r_m Buna ziua. Am si eu o problema si va rog mult de tot sa ma ajutati. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 6. De curand s-au mutat vecini noi la etajul ... (vezi toată discuția)
Probleme in viata la bloc IOS IOS Buna ziua , sunt un tanar de 24 de ani proaspat insurat si mutat de la CASA la bloc , stau la etajul 3 din 4 si din pacate am cateva probleme mari : prima ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii - altele decat deranjarea linistii publice biansi biansi Buna ziua, Ma intreb daca este vreo cale legala de a obliga anumiti vecini la a lua masuri impotriva imprastierii fumului de tigara pe coloana inspre ... (vezi toată discuția)