avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... liberarea conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

liberarea conditionata

Buna ziua! Am un prieten care este condamnat iar pe data de 19.07.2017 s-a inregistrat dosarul pe a beneficia de liberarea conditionata.La data de 31.08.2017 este chemat in instanta-exista vre-o cale de atac pt a intra in instanta mai repede
Pe 15 septembrie ar trebuii sa se elibereze, iar daca termenul de liberare conditionata este fixat pe 31.08 prea mult nu o sa-l ajute. multumesc
Cel mai recent răspuns: ionut_ghi , utilizator 22:36, 20 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate formula o cerere pentru preschimbarea termenului de judecată.
Art. 353 alin. 10 C.pr.pen.
(10) Completul învestit cu judecarea unei cauze penale poate, din oficiu sau la cererea părților ori a persoanei vătămate, să preschimbe primul termen sau termenul luat în cunoștință, cu respectarea principiului continuității completului, în situația în care din motive obiective instanța nu își poate desfășura activitatea de judecată la termenul fixat ori în vederea soluționării cu celeritate a cauzei. Preschimbarea termenului se dispune prin rezoluția judecătorului în camera de consiliu și fără citarea părților. Părțile vor fi citate de îndată pentru noul termen fixat.

Va multumesc!Foarte folositor raspunsul dumneavoastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare termen nicoleta_85 nicoleta_85 in [b]penal [/b]poti cere preschimbarea termenului de judecata?? imi poate indica cineva articolul? (vezi toată discuția)
Prezenta la sedinte a inculpatului, in procesul penal tija tija Buna ziua, Am un proces penal pe rol, suntem in faza cercetarii judecatoresti, iar in urma cu 3 luni instanta a dispus ca nu mai suntem obligati sa ne ... (vezi toată discuția)
Citatie Micutu112 Micutu112 Buna ziua.Sunt citat intrun dosar in calitate de parte civila.E vorba de furtul unei biciclete.Am cerut in reclamatie suma de 300 ron.Autorul este ... (vezi toată discuția)