avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident fara sa se efectueze expertiza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident fara sa se efectueze expertiza

Se poate sa nu se faca oexpertiza la un accident la care soferita (cu sotul mare ”bugetar”) mergea intr-o intersectie pe 2 benzi , pe banda de indica obligatoriu la stanga , dar ea mergea drept in fata si ma lovit in lateral (foarte tare) si cand i-am spus politistului mi-a spus ca nu se face expertiza si ca eu sunt cel vinovat .Intersectia era semaforizata si ambii soferi am declarat ca am trecut pe verde , dar acum politistul spune ca era galben intermitent pt a putea sa ma scoata pe mine vinovat (eu veneam de pe un drum care daca semaforul nu mergea trebuia sa acord prioritate ) Dosarul inca nu s-a finalizat este la procuratura , dar asa mi-a spus politistul ca nu este relevant viteza si banda pe care se deplasa soferita si ca nu se face expertiza

Alte discuții în legătură

Prioritate trecere de pietoni in intersectie semaforizata mrbilly mrbilly Buna ziua, As dori sa pun o intrebare la care nu gasesc niciun raspuns concret. 1.In momentul in care te deplasezi pe un drum cu o singura banda pe sens, ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica accident cristyan cristyan Am avut un accident auto,intr-o intersectie semaforizata, la care nu au existat martori (doar in masina mea sotia si copilul), iar cea care a intrat in mine ... (vezi toată discuția)