Buna ziua, as dori sa stiu in ce baza poate fi sanctionat un agent de politie care prin parcarea autovehicolului proprietate personala a distrus spatiul verde aflat intr-o intersectie. De mentionat e faptul ca acestuia i-am lasat un bilet in geam cum ca nu e frumos ceea ce face si ca are destul spatiu unde sa-si parcheze masina la ora la care ajunge el la servici, am poze doveditoare ca in momentul in care acesta ajunge la locul cu pricina exista foarte mult spatiu unde sa-si lase masina si in decursul zilei nu este aglomerata strada si exista suficient spatiu. Am sunat si la politia locala insa acestia mi-au spus ca nu mai exista baza legala pentru a fi sanctionati soferii care-si parcheaza masina pe spatiu verde. Acesta isi parcheaza masina la umbra si in acelasi loc. in momentul de fata iarba din zona respectiva a devenit inexistenta :sorry:
Imi pare rau ca o spun dar eu sunt constient de faptul ca trebuie sa INTELEG legile tari in care traiesc comparativ cu dumneavoastra. Cat timp domnule Razvan nu imi puteti aduce o consultanta juridica va rog sa va irositi timpul pe altceva si nu cu mine. Multumesc
Daca ati fi citit regulamentul forumului, ati fi inteles ca discutiile din forum nu reprezinta consultanta juridica. Nicio discutie purtata in forumul Avocatnet.ro nu poate fi interpretata ca fiind consultanta juridica sau de orice alt fel.
Eu v-am spus doar o parere, luati-o ca atare, nu faceti un caz si din asta!
Agresiune?
sonia54
Locuiesc la casa pe o straduta ingusta, cu un singur sens de circulatie, aproape de o intersectie. Vecinul meu, care are la proprietate deschideri pe 2 laturi ... (vezi toată discuția)