Buna ziua!
Asociatia de proprietari de care apartin nu a emis niciodata factura catre proprietari. Inteleg ca este controversat acest subiect, cu emiterea facturii. Eu nu am de plata catre asociatie nimic altceva in afara de salariul lor, al celor de asociatie. Toate utilitatile ni le platim separat (gaze, apa, curent-vin facturile la fiecare proprietar, direct de la furnizor). Lift nu avem. Inclusiv femeia de serviciu o platim fiecare, nu la asociatie. Daca este cazul de vreo reparatie, ne interesam noi, proprietarii. Cu toate astea, ni se aduna sute de lei de plata pe an (cam 20 de lei/luna), care, repet, nu inseamna altceva decat salariile lor. Asociatia nu face nimic pentru noi. Niciodata nu s-a afisat vreo lista in scara cu datoriile pe apartament. Nu am mai trecut pe la asociatie din 2012, cand am platit si mi-a dat o chitanta cu suma, reprezentand "Rest". Nu lunile pentru care am platit, nu nimic. Nu sunt de acord sa platesc, o data ce nu am factura, nu am o lista cu datoriile pe scara si asociatia nu misca nimic pentru noi. Ce sa fac in continuare? Sa platesc salariile lor? Pentru asta, totusi, trebuie sa mi se emita un document, nu? Poate chiar factura, ca intra direct in veniturile asociatiei, nu sunt servicii prestate de alti furnizori si asociatia doar sa colecteze acesti bani.
Cel mai recent răspuns:
MSandaC , utilizator
22:11, 25 Iulie 2017