avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asigurare transport in afara localitatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asigurare transport in afara localitatii

Buna ziua,

Am nevoie de ajutorul vostru pentru a gasi unde anume in legislatie este reglemantata obligatia angajatorului de a asigura transport angajatilor, in cazul in care acestia lucreaza in afara orasului in care isi au domiciliul.

multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:17, 28 Septembrie 2009
Legislatie in acest sens nu stiu sa existe. Astfel de avantaje sunt convenite de angajator si sindicat sau reprezentantii salariatilor, dupa caz, in cadrul negocierii contractului colectiv de munca.
Sau in cadrul negocierii contractului individual de munca. In lipsa unei asemenea clauze in CCM sau CIM, angajatorul nu are obligatia asigurarii transportului.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca mopy mopy daca am 20 angajati cu CIM pe nedeterminata si trei cu CIM pe determinata trebuie sa fac CCM? (vezi toată discuția)
Contract colectiv comancorinaadelina comancorinaadelina Buna seara, Firma unde eu lucrez are un contract colectiv de munca semnat si inregistrat la ITM ce a expirat la finele lui 2013. De atunci alt contract nu a ... (vezi toată discuția)
Negociere ccm daniela-claudia daniela-claudia Va rog sa-mi spuneti cine negociaza contractul colectiv de munca la nivel de societate daca in cadrul societatii exista sindicat reprezentativ dar are numai 80 ... (vezi toată discuția)