avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuz respectare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuz respectare hotarare judecatoreasca

In urma unui proces de partaj judiciar iesire din indiviziune cu fratele meu, instanta de apel a hotarat ca mi se cuvine plata unei sulte si o suprafata de teren.Conform art 480 aliniat 1 decizia instanţei de apel este definitiva si executorie de la data pronunţării ei, dar fratele refuza totusi sa ma despagubeasca. Cum sa procedez ?
Cel mai recent răspuns: dibella , utilizator 18:14, 22 Iulie 2017
Bună seara,

Mergeți la un executor judecătoresc.

Succes,
Ce documente trebuie sa obtin pentru a putea vinde acel teren care mi-a fost atribuit in natura ? Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire si partaj cu probleme haralambie haralambie Speta este urmatoarea: doi mostenitori X si Y, frati. Mostenirea un teren de 1000 mp si o casa de 80 mp. Y vrea sa vanda partea lui, X nu vrea. Casa nu se ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata dibella dibella Intr-un proces de partaj-iesire din indiviziune, instanta a hotarat ca mi se cuvine plata unei sulte, fara a preciza si un termen de plata a acesteia si ... (vezi toată discuția)
Sucesiune tomasso tomasso Am primit hotararea Judecatoriei in urma sucesiunii , conform careia mie si surorii mele ne-a fost atribuit un teren extravilan cu suprafata de 2100mp intr-o ... (vezi toată discuția)