avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme de gestiune si garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme de gestiune si garantie

In anul 2015 am preluat o gestiune , dar care nu era in sistemul de functionare al fabrici introduse toate obiectele dupa teren sau mai bine spus multe dintre lucrurile dupa teren erau introduse ca fiind la alta gestiune .Eu am semnat pe hartie de ceea ce se afla pe teren la momentul respectiv . La un an distanta am avut inventar , bineinteles ca comisia de inventariere a venit cu o lista de obiecte , toate bune si frumoase, totul ok , ce era in lista de inv le-am gasit si pe teren , numai ca multe dintre lucrurile care se aflau pe teren in 2015 nu se regaseau pe lista din 2016 , ele figurau tot la gestiunea cealalata . Intre timp pana sa am inventarul din 2016 , directoarea economica a venit cu niste note de transfer intre gestiuni printre care obiectele care se aflau in gestiunea cealalata sa le transfere la mine , numai ca eu am refuzat sa semnez, pentru ca pusese pe bonul de transfer si alte obiecte care nu se aflau la mine si nu fusese niciodata . Timpul a trecut a venit inventarul din 2016 , nu s-a autosesizat nimeni ca acele note de transfer nu le-am semnat si din ce motiv , am mers mai departe . Luna trecuta anul acesta mi-am dat demisia , am inceput inventarierea gestiuni pentru a o preda altcuiva . Directoarea econ si cu respectivul caruia trebuia sa ii predau au venit cu o lista de obiecte ceea ce se afla in gestiunea mea , le-am predat tot ce se afla acolo , am semnat proces verbal ca am predat gestiunea de care raspundeam , ca nu am minusuri nici plusuri in gestiune .Mi-au semnat nota de lichidare si in principiu terminasem cu fabrica . Ei dupa ce eu am terminat de predat trebuiau sa imi dea o hartie prin care sa ma duc la banca sa imi scot garantia care imi fusese retinuta din salariu pentru gestiune . Acum intre timp si-a dat demisia si celalalt de la gestiunea cealalata si si-au adus aminte ca a ramas notele de transfer nesemnate intre gestiunea mea si a lui , iar el nu gaseste cateva obiecte printre care eu am semnat ca fiind pe teren la mn in 2015 . Si din momentul acela au refuzat sa imi dea hartia pentru a scoate bani din banca . Cine este vinovat si ce este de facut in acest moment ?

Alte discuții în legătură

Predare gestiune roxilex roxilex Pana in data de 01.07.2014 am fost administrator cu jumatate de norma la o Gradinita. In urma unei decizii a direcțiunii am fost trecuta pe alt post dar nici ... (vezi toată discuția)
Inventar institutie Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Cum procedam la inventarul patrimoniului unei institutii in situatia in care in contabilitate apare un numar de bucati de produse, iar faptic sunt ... (vezi toată discuția)
Gestiune Daniel Valentin Daniel Valentin Bună ziua! In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)