avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate

buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca sunt la primul mandat de viceprimar am probleme de incompatibilitate avind sotia angajata in cadrul primariei la serviciul voluntar de urgenta de aproximativ 11ani.mentionez ca la momentul angajari nu aveam legatura cu primaria. va multumesc!

Alte discuții în legătură

Compensare in bani concediu neefectuat demnitar dianafilip dianafilip Buna ziua! Viceprimarul cu 3 mandate solicita compensarea in bani a concediului neefectuat in acesti ani ,cu toate ca a avut concediu ,plecand din localitate ... (vezi toată discuția)
A - primarul unei comune, prin anul 2018, pentru a-și angaja ... nelufloca nelufloca A - Primarul unei comune, prin anul 2018, pentru a-și angaja soția la primărie cu contract de muncă ca însoțitoare persoană cu handicap pentru un an și ... (vezi toată discuția)
Calitatea de consilier local ContSters278216 ContSters278216 un salariat contractual al unei primarii are voie sa fie si consilier local?daca nu, in cazul in care este deja viceprimar este valida numirea sa? multumesc (vezi toată discuția)