avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lntrebare chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lntrebare chitanta de mana

Este un singur Mostenitori dupa Succesiunea dezbatuta,,Actul de mana,.Adica chitanta de mana nu era preluate la notari,Nu este dezbatute era anul 2000,Ce se pot face mostenitorul stiut faptul ca defuctul a vandut un teren agricol ,Dar fata sie,.,Vrea sa ajute dar cum,.,.Tare cer un ajutori,Multumesc.
Adica defunctul a vandut cu chitanta de mana si ulterior a decedat? Mostenirea nu s-a dezbatut? Si singurul mostenitor al defunctului ar vrea sa-l ajute pe cumparator, dar nu stie cum?
Am inteles bine sau este vorba despre altceva?
Asa este .Foarte bine ati inteles.Astept un raspuns Multumesc.
Trebuie sa lamuriti daca cumparatorul figureaza inscris in registrul agricol de la primrie si daca da, din ce an. Nu este exclus insa, ca pentru rezolvarea situatiei sa fie necesara dezbaterea succesiunii si apoi parcursa procedura vanzarii.
Raspuns bun.Multumesc..Situatia este in felul urmatori,,Vanzatorul terenurile agricole a avea 2 sotie,,Copii de - la nici unul., Toate actele era in timpul prima nevasta,,se pot dovedi,,Ce este de facut,.,?
Si, prima nevasta a decedat ori s-au despartit? Iar, mostenitorul despre care vorbiti in primul mesaj cine este, cea de-a doua sotie?

Alte discuții în legătură

Succesiune in doua cazuri aproape indentice. nechitaconst nechitaconst matusa sora tatalui meu a decedat in 2010 neavand copii succesiunea s-a facut in favoarea tatalui meu si fratele lui unchiul meu, ei fiind singuri succesori de ... (vezi toată discuția)
Intrebare karcsika1958 karcsika1958 A fost vandut cu Chitanta de mana un teren agricol cu vegetatie forestiere..Vanzatorul a decedat,.,Traieste singurul mostenitori a Defunctului ,.,FICA..Cu ce ... (vezi toată discuția)
Dupa vanzare unui teren extravilan cu chitanta de mana, vanzatorul decedeaza marturie marturie Dupa vanzare unui teren extravian cu chitanta de mana, vanzatorul decedeaza. In urma cu vreo 10 ani doi batrani soti si sotie, au vandul viceprimarului un ... (vezi toată discuția)