avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarația 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarația 200

Buna ziua ' Va rog frumos sa îmi spuneți și mie ce am de făcut in următoarea situație ; Eu am deschis in anu 2016 trei conturi la trei case de pariuri sportive online, si problema este ca una din cele trei case nu m-a înștiințat prin e-mail sau sms din timp cu privire la faptu ca eu trebuie sa depun declarația 200 la ANAF pentru am efectuat o retragere din cont in 2016, deși eu mai alimentasem contu înainte de câteva ori cu sume mai mari de cit pe cea pe care am retraso la un moment dat, iar după aceea am mai depus bani in contu respectiv depășind cu mult peste suma retrasa ,adică știam ca am o balanța negativa pe acel cont, si nu m-a îngrijorat faptu ca nu am primit o înștiințare de la acea casa de pariuri, prin faptu ca nu am înregistrat profit,mi-sa părut normal din moment ce eu știam ca nu am înregistrat profit pe durata anului 2016 ce era sa declar la ANAF .Ieri dintr-o întâmplare accesând o rubrica pe acel site aflu ca trebuia sa depun declarația 200 cu suma retrasa in cursu anului 2016 .Este corect ce sa întâmplat din moment ce eu nu am fost înștiințat si am o balanță foarte negativa pe acel cont ? Precizare ,casele de pariuri la care mai înregistrat profit mi-au trimis înștiințări cu sumele respective si cu privire la la faptu ca trebuie sa depun declarația 200 la ANAF cu profitul făcut la ei ,fapt care sa si întâmplat înainte de 25 MAI 2017
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iulie 2017
PROSPERITATE, utilizator
Cel mai recent răspuns: PROSPERITATE , utilizator 12:28, 24 Iulie 2017
Nu e corect ca nu v-au instiintat dar nici nu puteti sa puneti acest argument in caz de un control. De fapt, pentru ca ati depus deja d200 la timp in acest an, puteti sa reveniti cu d200 rectificativa si sa faceti din proprie initiativa corectarea pana la un eventual control si nu vor fi probleme. Deci cereti mai intai de la aceia sa va trimeata instiintarea si redepuneti apoi d200 pentru 2016 cu valorile corecte.
Multumesc frumos pentru sfat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri realizate din jocurile de noroc - ciudatenie Kosmo Kosmo Buna ziua, Am primit azi o instiintare din partea ANAF ca trebuie sa completez declaratia 200 privind veniturile realizate din activitati ... (vezi toată discuția)
Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare venituri pe anul curent. sarmaneandchill sarmaneandchill Buna! In urma unor probleme de sanatate, nu am reusit sa depun, pana la 1 Februarie actele necesare realizarii calculelor taxelor care trebuiesc a fii platite ... (vezi toată discuția)