avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri realizate din jocurile de noroc - ciudatenie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri realizate din jocurile de noroc - ciudatenie

Buna ziua,

Am primit azi o instiintare din partea ANAF ca trebuie sa completez declaratia 200 privind veniturile realizate din activitati independente/jocuri de noroc pentru anul 2016.

Nici macar nu stiam ca am avut venit pe anul 2016 din pariurile sportive. Am jucat de dragul distractiei cu sume foarte mici. M-am uitat pe toate tranzactiile efectuate cu cardul in anul 2016 si am descoperit ca am o depunere de 52RON si inca una de 55 RON catre un site de pariuri si o retragere de 65 RON. Asta inseamna ca am depus 107 RON si am retras 65 RON. Cu alte cuvinte sunt pe minus cu 42 RON.

Care este venitul realizat in acest caz ? :))

Alte venituri din jocurile de noroc, cu siguranta, nu au existat.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Impozit venit din malta mihayyy mihayyy buna ziua , ma numesc mihai si sunt dependent :) , joc poker online pe un pokerroom cu sediu in Malta si care cica [i]\\\'online poker room under a ... (vezi toată discuția)
Mi s-au facut retrageri bancare nefiind informat CatalinD06 CatalinD06 Buna ziua, Am intampinat azi o problema. Sunt jucator de pariuri sportive. Am un cont la o platforma online si am castigat niste bani zilele trecute. Dupa ... (vezi toată discuția)