Am incheiat un act aditional cu o companie de telefonie , pe care este bifat casuta "prin inmanarea directa" . actul aditional fiind facut gresit de reprezentantul lor , m-au contactat dupa 1-2 saptamani si m-au rugat sa corectez eu cu pixul si sa semnez/stampilez in dreptul corecturii , am facut acest lucru , dar casuta pentru "prin intermediul postei electronice" a ramas nebifata , desi am scanat si trimis prin email modificarile.
In acel act aditional pe langa serviciile negociale , au fost marite perioadele contractuale si a altor servicii , fapt care nu a fost discutat.
Achit facturile emise in urma acelui act aditional ,de 15 luni , problema am observat-o cand am vrut sa reziliez celelalte servicii , ca nu pot face acest lucru , pentru ca ele au fost prelungite prin acel act aditional , modificat cu pixul , trimis electronic , desi este bifat casuta aferenta contractelor inmanate direct.
Intrebarea mea este daca am sanse sa atac in instanta pe acest considerent !
Va multumesc
Ce imi indicati?
timofil
I-am trimis unui furnizor un contract scanat pe mail, deci contractul cu stampile si semnaturi orginale nu exista. Acest contract este valabil?, deoarece eu ... (vezi toată discuția)