avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum scot masina de la impozit.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum scot masina de la impozit.

Cum pot sa scot o masina pe care nu o mai detin de la impozit. Masina, am duso la fier vechi nu am luat nici o chitanta de acolo, dar sunt la zi cu impozitul la stat. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:49, 23 Iulie 2017
Desfasurati demersuri sa obtineti de la operatorul economic document justificativ pentru predarea primirea vehiculului,document in baza caruia puteti radia auto de pe rolul dv fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)
Scoatere autovehicul de la impozit Toader29 Toader29 Este posibil sa scot un autovehicul de la impozit de la primariea fara sa radiez masina de la politie din circulatie mentionez ca am adeverinta ca masina a ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dus la fier vechi liviubonta liviubonta Detin o masina din 1992 inmatriculata in romania, pe care in anul 2011 am taiato bucati si am duso la un centru de fier vechi. Cum am duso asa, nu am primit ... (vezi toată discuția)