Este posibil sa scot un autovehicul de la impozit de la primariea fara sa radiez masina de la politie din circulatie mentionez ca am adeverinta ca masina a fost dusa la fier vechi ca deseu feros?
Da, va prezentati la un notar public si declarati ca ati depus masina la fier vechi si ca masina nu este abandonata pe domeniul public. CU acea declaratie mergeti la Taxi si Impozite si radiati auto din rolul fiscal.
Asa cum s-a spus, radierea se face in baza adeverintei de predare la fier vechi, iar cu impozitul achitat la zi, se emite certificatul fiscal pentru radiere. Certificatul fiscal se duce la Serviciul de inmatriculari pentru radierea din circulatie
Domeniu auto
mihaita77
am vandut un autoturism in 2007 persoana nu a trecut mas pe el amanand de la o zi la alta apoi a vanduto mai departe cel din urma a distrus apoi a duso la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto
Georgica112
Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism
4TAL
As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa radiez un autoturism inmatriculat, din circulatie si de la plata impozitului. Vreau sa fac acest lucru deoarece ... (vezi toată discuția)