avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scoatere autovehicul de la impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scoatere autovehicul de la impozit

Este posibil sa scot un autovehicul de la impozit de la primariea fara sa radiez masina de la politie din circulatie mentionez ca am adeverinta ca masina a fost dusa la fier vechi ca deseu feros?
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: calin_75 , utilizator 14:58, 14 Martie 2018
Da, va prezentati la un notar public si declarati ca ati depus masina la fier vechi si ca masina nu este abandonata pe domeniul public. CU acea declaratie mergeti la Taxi si Impozite si radiati auto din rolul fiscal.
Mai trebuie sa ma mai duc la notar daca am adeverința de la fier vechi ca am duso acolo?
Intrebati la Primarie.
Nu este necesar demersul prin notar
Radierea se face in baza documentului de predare auto la unitate specializata
Asa cum s-a spus, radierea se face in baza adeverintei de predare la fier vechi, iar cu impozitul achitat la zi, se emite certificatul fiscal pentru radiere. Certificatul fiscal se duce la Serviciul de inmatriculari pentru radierea din circulatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu auto mihaita77 mihaita77 am vandut un autoturism in 2007 persoana nu a trecut mas pe el amanand de la o zi la alta apoi a vanduto mai departe cel din urma a distrus apoi a duso la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Georgica112 Georgica112 Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism 4TAL 4TAL As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa radiez un autoturism inmatriculat, din circulatie si de la plata impozitului. Vreau sa fac acest lucru deoarece ... (vezi toată discuția)