avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obține custodia unica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obține custodia unica

Cum as putea obține custodia unica a băiețelului meu în vârstă de aproape 2 anișori ținând cont ca tatăl este mereu plecat de acasă ..(înainte de băiețel și recent a avut și o relație cam D 3 ani cu o alta femie ) iar eu trăiesc în casa cu bunici (părinți lui ) fiind mai tot timpul singura .( adică fără tatal) .

.Pur și simplu nu îmi lasă nici o autoritate în fata băiețelului meu ... ( nu îl pot educa ..îmbraca ..spalA ...etc .) Orice fac nu este bn .

Lucruri care o alta mama le poate face .Este exact ca și cum nu as exista... pt bebeul me Sunt disperata nu mai pot trai cu oamnei ășTia. ..țin sa menționez ca au și un copil bolnav de autism în stare grava care ff des are crize de nervi ...urate.. și îmi este frica pt baiat ..Vor rog dațimi un sfat cum as putea proceda
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:13, 23 Iulie 2017
Țin sa menționez ca în trecut a fost condamnat pt furt ......etc..Are de altfel permisul suspendat în alta tara pt consumul D droguri
Sunt speriata și tot odată..îngrozită mai mult de părinți lui decât de el...
Pt ca mă simt amenințata ca vor sami ia baietelul iar eu sa nu pot face nimic..
Va rog mult ajutați cu un sfat cam ce as putea sa fac sa scap de fam asta! !!
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa introducet in instanta o actiune prin care sa solicitati:
1. Daca sunteti casatoriti legal - divortul.
2. Exercitarea autoritatii parintesti SINGURA (aratati toate motivelke invocat de dumneavoastra si probati-le) Este posibil sa o optineti. Daca nu o optineti solicitati stabilirea unui program de vizite pentru tata.
3. stabilirea oricum a domiciliului minorului la dumneavoastra.
4. stabilirea unei pensii de intretinere pentru minor.
5. Plecati de urgenta cu copilul la parintii dumneavoastra (eventual) sau la o alta adresa. (Puteti sa va adresati si unui adapost pentru persoane abuzate).
Va sfatuiesc sa solicitati ajutorul unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot schimba numele copilului de la tată la mamă fara acordul tatălui? Anda.Ioana21 Anda.Ioana21 Buna ziua! Am un băiețel de 6 anișori care este pe numele tatălui său,eu cu tatăl lui nu suntem căsătoriți si nici nu mai suntem împreună. Copilul ... (vezi toată discuția)
Mama romanca si tatal danez giulia79 giulia79 Am un baietel de 1 an si o luna,pe care il cresc singura de cand l-am nascut,ca sa fiu mai precisa tatal(este cetatean danez)ne-a abandonat cind eram ... (vezi toată discuția)
Ce pot face??? ajutați-mă Antinia2014 Antinia2014 Bună ziua, am și eu o problema... Am fost cu un băiat timp de 3 ani jumătate, în urma relație a rezultat o fetita care acum are 3 anișori și ... (vezi toată discuția)