avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... fond funciar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

fond funciar

Intrebarea mea se bazeaza pe art. 6 lit. k din anexa nr. 1 al H.G nr. 890/2005.
in speta, m-ar interesa...cine stabileste amplasamentul si cine face propunerea de validare in favoarea comunelor, oraselor,municipiilor?
Cel mai recent răspuns: KINGA123 , utilizator 12:21, 1 Octombrie 2009
Prefecturile redacteaza acea anexa insa punerea in aplicare o face primaria din raza teritoriala unde se afla terenul conform anexei. De cele mai multe ori insa primariile nu mai pot da acele terenuri fiindca au fost eliberate titluri de proprietate pentru alte persoane sau terenurile sunt afectate de drumuri , strazi sau alte utilitati publice. Caz in care se ajunge la A.N.R.P.(Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatii) unde se acorda despagubiri!B-)
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt de acord cu cele mentionate de dvs.e cazul persoanelor fizice, dar in cazul comunelor, oraselor, municipiilor sunt de parere ca nu va exista o hotarare de propunere din partea Comisiei locale...vedeti art. 65 din H.G nr. 890/2005.Din punctul meu de vedere , tind sa cred ca intra in atributiile comisiei judetene stabilirea amplsamanetului pt. comune ( respectiv de reprezentantii directiei silvice) gresesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contecios administrativ in materie funciara miki70_is miki70_is Se poate exercita acţiune pe contecios administrativ privind o hotarâre/propunere de amplasament a unei suprafeţe de teren de către comisia locală de fond ... (vezi toată discuția)
Comisia de fond funciar ContSters147428 ContSters147428 Buna ziua ! Cum se constitue comisia locala de fond funciar pentru constituirea dreptului de proprietate (legea 18/1991) ? Cum pot verifica componenta ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare am găsit un titlu de proprietate de la bunicul ... Magie1 Magie1 Am o întrebare am găsit un Titlu de proprietate de la bunicul de acum 78 ani. Mia venit rasp scris de la Prefectura prin E-mail a comunicat Primăria ca ... (vezi toată discuția)