avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu de la organul fiscal
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu de la organul fiscal

Buna ziua,

am primit titlul executoriu de la organul fiscal insa in cuprinsul titlului executoriu este trecut gresit numarul deciziei de impunere prin care s-a individualizat presupusul debit (titlu de creanta a fost contestat in instanta). de asemenea, a fost trecut gresit si tipul de obligatie fiscala adica in loc de venituri din tranzactii imobiliare din patrimoniul personal scrie venituri din activitati independente insa sumele corespund.
acestea sunt suficiente motive pentru a introduce contestatie impotriva titlului executoriu conform art 260 si 261 din Legea 207/2015?
sau apreciati ca dat fiind cnp-ul corect trecut si sumele care corespund cu cele din titlul de creanta ar fi mai bine sa achit sumele si sa incerc sa le recuperez in caz de solutionare favorabila a procesului intentat impotriva deciziilor de impunere?
care este sfatul dvs?
va rog frumos sa ma ajutati cu un rasp si va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contestatie decizia de impunere/titlu executoriu? mioara2012 mioara2012 Buna seara. Va rog daca poate cineva sa imi spuna de ce trebuie atacat si Titlul executoriu si Decizia de impunere? Titlul executoriu nu este o consecinta a ... (vezi toată discuția)
Pt. finantisti-contestatie la titlul executoriu vio c vio c in baza dispozitiilor codului de pr fiscala s-a procedat la emiterea unui titlu executoriu. evident anterior contribuabilul in cauza a facut obiectul unui ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare persoana fizica pentru obligatii intreprindere individuala radiata mioara2012 mioara2012 Am avut o intreprindere individuala si pentru ca mi s-au furat toate actele si cele de evidenta contabila si cele de constituire, m-am speriat si am radiat-o ... (vezi toată discuția)