in baza dispozitiilor codului de pr fiscala s-a procedat la emiterea unui titlu executoriu.
evident anterior contribuabilul in cauza a facut obiectul unui control fiscal in baza caruia s-a emis decizia de impunere pt o serie de venituri stabilite suplimentar.
societatea nu a contestat nici raportul de inspectie fiscala si nici deciaza de impunere, motiv pentru care sumele stabilite au devenit certe, lichide, exigibile si s-a emis titlul executoriu.
intrebarea mea este: se pot contesta sumele cuprinse in titlul executoriu daca acestea nu au fost contestate anterior cand au fost comunicate in baza deciziei de impunere?
eu am uzat de faptul ca in codul de pr fiscala se prevede faptul ca modificarea titlului de creanta (in speta decizia de impunere) determina modif titlului executoriu, iar in cazul de fata titlul de creanta nu a fost contestat, insa contribuabilul imi invoca un art din codul de pr fiscala conform caruia titlul executoriu poate fi contestat daca nu este o hat. judecatoreasca sau nu emana de la un organ de jurisdictie.
astept parerile voastre.
multumesc.