avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liberare conditionata!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liberare conditionata!

Buna seara!
Avand in vedere intrarea in vigoare a Legii 169/2017 am vrea sa depunem o cerere la judecatorie pt liberare conditionata. Conform acestei legi penitenciarele vor termina de lucru in termen de 90 de zile, iar pana atunci sotul meu va executa cu mult peste. Daca trecem de aceasta comisie din penitenciar, va lua in considerare judecatoria cererea noastra?? Credeti ca avem sanse?

Alte discuții în legătură

Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)
Reabilitare la cerere bună seara cu respect! aș dori să vă ... Sandu Daniel1 Sandu Daniel1 Reabilitare la cerere Bună seara cu respect! Aș dori să vă întreb, dacă ați putea să mă ajutați cu un răspuns la această întrebare: La ce dată ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!am si eu o intrebare pt dvs ,sotul meu are 2 procese la care are 7luni la unul si la celalalt are 1an pt furt iar luna aceasta se termina recursul ... (vezi toată discuția)