avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanctiune disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanctiune disciplinara

Am fost convocat pentru cercetare disiplinara, după o săptămână mi-a fost inmanata decizia de sancționare disciplinară (desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă) . Nu mi-a fost înmânat și un proces verbal. Verbam fost informat ca să mai vin la muncă pana pe data de 28.
A fost vorba despre un prejudiciu de 50€, prejudiciu care a fost recuperat.
Dacă fac contestație ce șanse sunt să câștig sau sa pierd. În decizie se menționează că nu am avut abateri în ultimele 12 luni., de fapt nu am abateri de când sunt angajat de 15 ani sunt la acest angajator.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 24 Iulie 2017
Nimeni nu va poate spune exact ce sanse aveti in instanta.

Decizia poate fi contestata la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul in termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicarii. Nu se platesc taxe judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea disciplinara a contractului de munca kristina1 kristina1 mi am pus demisia la fostul loc de munca in data de 26.11, nu am stat in preaviz, iar azi am primit o decizie de desfacere disciplinara a contractului in care ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara in perioada preavizului andreea100 andreea100 Buna ziua, Am primit decizia de cercetare disciplinara in perioada preavizului, deci, dupa ce mi-am depus demisia de la actualul angajator. Avand in ... (vezi toată discuția)
Contestatie sanctiune maria_mirela maria_mirela Buna ziua, Am primit o penalizare de 100 lei, despre care am auzit din gura in gura , nu mi s-a inmanat nimic deocamdata (fapta comisa pe data de 2-10-2014 ... (vezi toată discuția)