avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont economii pt copii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont economii pt copii

Buna ziua
Imi puteti comunica va rog daca sumele din contul de economii deschis pe numele copilului minor și unde sunt împuternicit pot fi poprite?
Multumesc anticipat!
O zi plăcută
Florin
Cel mai recent răspuns: ANDI valentin , utilizator 14:42, 30 Septembrie 2021
NU. Pot fi poprite conturile care sunt pe numele celui executat silit.
Multumesc mult pt raspunsul prompt!
Dacă minorul are peste 14 ani, și este titular de cont, nu poate fi executat el silit pentru datoriile dvs.
Minorii sub 14 ani nu pot fi titulari de cont bancar.
Buna ziua băiatul are 17 ani și are cont pt bursa profesionala. Azi am primit de la banca ca să făcut proprie pe contul băiatului de 1000 de lei de la Anaf. Este posibil asa ceva ținând cont ca este minor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pe numele unuia dintre soti, eventuala succesiune ContSters359971 ContSters359971 Buna ziua Situatia este urmatoarea: am intr-un cont bancar deschis pe numele meu niste banuti care sunt ai copilului, bani primiti de la botez, bunici, etc., ... (vezi toată discuția)
Se poate face cont in banca unui copil minor? valentinaman valentinaman Buna ziua, Vreau sa stiu daca se poate face cont in lei unui minor si imputernicit sa fie tatal pan al 18 ani? Iar daca tatal este dator si urmarit de ... (vezi toată discuția)
Oprire bani din cont persoanl pt amenzi evascu evascu Azi dimineata,sotul meu a primit o suma de bani in contul personal,la ora 12 s-a dus sa scoata banii, de la banca i s-a spus ca banii au fost in cont la ora ... (vezi toată discuția)