avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Apostila dovada circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Apostila dovada circulatie

Buna ziua,
Va rog frumos sa i.mi spuneti daca dovada de circulatie pe 15 zile este un document care poate fi apostilat si eventual folosit in EU (Bulgaria) sau non-EU(Serbia, Macedonia)
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 12:54, 24 Iulie 2017
Nu se poate circula cu dovada in afara tarii.
Dovada e valabila doar pe teritoriul României.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada de circulatie Viorel1987 Viorel1987 Am suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul Romaniei pana in data de 30.04.2019. In data de 02.05.2019 am o conferinta in afara tarii mai exact in Grecia ... (vezi toată discuția)
Carnet conducere retinut in germania raduaw raduaw Buna ziua, mi-a fost retinut carnetul de sofer UE emis in Romania pe teritoriul tarii Germaniei, 30 zile pentru ca am trecut pe rosu la semafor si m-a luat ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara-cu dovada inlocuitoare a certificatului de inmatriculare crin1980 crin1980 BUNA ZIUA! AM CUMPARAT O MASINA NOUA SI DORIM SA MERGEM IN BULGARIA IN CONCEDIU. AICI APARE PROBLEMA...PANA LA DATA PLECARII NU PUTEM INTRA IN POSESIA ... (vezi toată discuția)