avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... DOVADA DE CIRCULATIE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

DOVADA DE CIRCULATIE

Am suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul Romaniei pana in data de 30.04.2019. In data de 02.05.2019 am o conferinta in afara tarii mai exact in Grecia unde trebuie sa fiu prezent cu autovehicului. Strabat 3 tari, Serbia-Macedonia-Grecia. Ma poate ajuta cineva cu o informare daca pot legaliza Dovada de circulatie pentru ca serviciul Rutier din Arad este inchis pana in data de 03.05.2019.
PS: Astazi am fost la serviciul rutier unde mi-a dat o dovada valabila din data de 01.05.2019 pana la ridicarea permisului.
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2019
Viorel1987, utilizator
Cel mai recent răspuns: Viorel1987 , utilizator 21:52, 22 Aprilie 2019
Nu se poate circula cu dovada in afara țării.
Exista vreo solutie legala la problema mea? Eu voi avea drep de conducere dar nu voi avea fizic permisul pentru ca serviciul rutier nu lucreaza joi 02.05.2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila dovada circulatie dante07 dante07 Buna ziua, Va rog frumos sa i.mi spuneti daca dovada de circulatie pe 15 zile este un document care poate fi apostilat si eventual folosit in EU (Bulgaria) ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui ? ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Problema ar fi urmatoarea : masina este inmatriculata pe numele tatalui meu (este masina mea, dar .... asigurari mai mici :) ) si vreau sa merg ... (vezi toată discuția)
Permisul coducere kosovo Ciresar Ciresar Cum poate circula in mod legal un cetățean kosovar care are viză de ședere în România, daca permisul de conducere obtinut in tara sa nu ii este ... (vezi toată discuția)