avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil cu dubla cetatenie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil cu dubla cetatenie

Am o fetita cu varsta de 14 ani, cu dubla cetatenie romano-americana, domiciliu in SUA. Eu(mama) am dubla cetatenie romano-americana, tatal doar cetatenie americana. Intrebarea mea este: poate copilul meu primi alocatie de la statul roman, chiar daca nu locuim aici, in Romania?

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat pentru copii conform legii 61/1993 republicata Lenuta Gemeniuc Lenuta Gemeniuc ALOCATIE DE STAT pentru copii Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: Copil nascut in SUA, cu tatal american si mama romanca, are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie magdai75 magdai75 Buna ziua. Am o problema si caut rezolvarea, si am dat peste siteul acesta si am zis sa-mi incerc norocul. Sunt o romanca cu dubla cetatenie ... (vezi toată discuția)
Buna! parintii mei divorteaza. eu sunt cu dubla cetatenie (american ... theswft theswft Buna! Parintii mei divorteaza. Eu sunt cu dubla cetatenie (american + roman), mama romanca si tata american desi si-au ‘echivalat’ casatoria si in ... (vezi toată discuția)