avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe card de cumparaturi?Se poate?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe card de cumparaturi?Se poate?

Buna ziua am o intrebare legata de popririle pe cardurile de cumpraaturi,se poate asa ceva?Tinand cont ca salarul este in alt cont si la alta banca?Doar din venitul lunar se poate face poprire,nu?Cat la suta este maxim din venitul lunar?va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:49, 25 Iulie 2017
O treime din salariul net.
Este legal să vă blocheze toate conturile bancare.
Banii din alte surse decât salariu sau pensie, se popresc în procent de 100%.
Banii sunt ia bancii , nu vi se va pune poprire pe cardul de cumparaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)