Buna ziua, Vreau sa cumpar un imobil al unei vecine care a decedat. Inainte sa decedeze ea a facut succesiunea dupa moartea sotului ei. Acum decedata are 3 mostenitori 2 surori si o nepoata. Care este procedura prin care eu pot cumpara imobilul de la cele 3 mostenitoare. Cui trebuie sa achit eu contravaloarea imobilului.
Pai nepoata nu vine la succesiune, vorbiti cu cele 2 surori cum au facut imparteala sau daca a renuntat cineva in favoarea cuiva. Daca au cote egale achitati in mod egal celor 2 mostenitoare.
Buna seara,
Va trebui sa se dezbata succesiunea fara a se solicita si iesirea din indiviziune.
Cele 3 vor semna ca vanzatoare si dumneavoastra ca fiind cumparator.
Fara dezbaterea succesiunii NU SE POTE incheia contract de vanzare cumparare.
Imi cer scuze dl. Av. Klein, dar eu asa am inteles din mesajul initial, ca la succesiune sunt 2 surori si o nepoata, fara sa cunosc ca mama nepoatei este decedata. Da, este renuntare la drept si nu in favoarea cuiva, dar cand sunt doar 2 mostenitori, cum am crezut eu, e normal ca renuntarea unuia este in favoarea celuilat. Scuze inca o data daca am lasat sa se inteleaga ceva gresit.
Succesiune.
V-M
Succesiune.
Bună ziua. Soțul meu a decedat. În cazul în care cei 2 copii renunță la partea lor de moștenire cine vine la rând? Nepoata (fiica unuia ... (vezi toată discuția)