avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Atribuire teren in vederea construirii unei locuinte
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Atribuire teren in vederea construirii unei locuinte

Am castigat in instanta dreptul de a-mi fi atribuit un teren in vederea construirii unei locuinte in baza Legii nr.15/2003. Primaria sustine ca nu are terenuri disponibile. Ce as putea face? Astept din 2006.

Alte discuții în legătură

Familie vasiliuflorentina vasiliuflorentina sunt casatorita, am un copil de un an si sunt din municipiul tecuci.as dori sa stiu ce acte trebuie pt alocarea unui teren pt casa si daca se mai da.momentan ... (vezi toată discuția)
Teren casă legea nr.15/2003 GabbyD9823 GabbyD9823 Bună ziua, vreau sa depun actele la primărie c conform \"Teren gratuit pentru construcția unei case, garantat de Legea nr. 15/2003\" Acolo se specifica ... (vezi toată discuția)
Oug 51/2006 ContSters215881 ContSters215881 Buna ziua Am si eu o intrebare: mi-am depus dosar la primaria in orasul unde locuiesc pt atribuirea unui teren in vederea construirii unei locuinte conform ... (vezi toată discuția)