avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedare ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedare ipoteca

Buna ziua. Acum cativa ani am facut un imprumut de la o persoana si am ipotecat apartamentul in favoarea acestuia. Desi contractul expira in 2019, m-am trezit cu un domn care a spune ca respectivul i-a predat lui contractul notarial cu ipoteca si ca lui trebuie sa-i achit acum. Intrebarea mea este : cel cu care eu am facut acest act notarial cu ipoteca poate preda prin notariat contractul altcuiva fara semnatura mea?

Alte discuții în legătură

Imprumut ady2007 ady2007 Va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Fratele meu a divortat si trebuie sa plateasca sulta pt cota de apartament a fostei sotii. Si imi cere ... (vezi toată discuția)
Propunere ciudată din partea notarului: împrumut garantat cu un teren pe care vreau să cumpăr, dar care n-are actele în ordine. ce părere aveți? tqgmc tqgmc Buna Ziua, Vreau sa cumpar un teren care este partial Intravilan/extravilan dar proprietarii nu au bani sa isi faca actele in ordine ( schita cadastrala, ... (vezi toată discuția)
Imprumutul garantat cu ipoteca ContSters40598 ContSters40598 Nu m-am confruntat inca cu acest gen de contracte. Ma intereseaza cele incheiate intre doua persoane fizice, ptr. o suma de bani (semnificativa), suma de bani ... (vezi toată discuția)