avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul de bibliotecar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul de bibliotecar

Buna ziua! Lucrez ca bibliotecar comunal de 28 de ani, in conditiile in care toate bibliotecile publice din tara au fost sau poate sunt in curs de reabiblitare, dar aici unde imi desfasor activitatea cu copiii conditiile sunt dintre cele mai rele in sensul ca biblioteca se afla in incinta caminului cultural si pozitionata in partea de nord unde luminozitate si caldura soarelui nu este.Nici utilitatile necesare decare ar trebui sa dispuna o bublioteca nu; apa, toaleta nu exista. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Sunt personal contractual cu studii PL de biblioteconomie, functie de executie treapta 1 A, gradatia 5 clasa de salarizare 48.salariul actual este de doar 1590 lei net Va intreb pe Dvs.ce salariu se cuvine sa primesc conform noii legi a salarizarii? tinand cont de vechime si conditille care sunt. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Salariul bibliotecar vilcu23@yahoo.com vilcu23@yahoo.com Buna seara! Sunt bibliotecar comunal de 28 de ani cu studii PL de biblioteconomie, personal contractual functie de executie treapta 1A gradatia 5 clasa de ... (vezi toată discuția)
Articole interesante Iulian MANEA Iulian MANEA Am observat ca nu este deschisa nici o discutie pe aceasta tema, asa ca am facut-o eu. Astazi mi s-a parut interesant articolul scris in Dilema veche de ... (vezi toată discuția)
Tara bâzdâgãniilor Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Traim intr-o tara in care exista multi oameni care platesc vrajitori despre care-si inchipuie ca le vor rezolva problemele, exista si oameni care platesc ... (vezi toată discuția)