avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită suspendare provizorie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

suspendare provizorie executare silita

buna seara!am o executare silita cu poprire pe conturi la o firma.pot suspenda executarea silita pe o perioda ca firma respectiva sa poata schimba gajul la banca?? dupa ce perioada pot relua executarea silita??? firma i-mi emite o fila cec pe valuarea executari are valuare fila cec ? pot investi cu formula executorie aceasta fila cec??
multumesc!
Cel mai recent răspuns: dansultanu , utilizator 08:48, 29 Septembrie 2009
Atentie, suspendarea executarii chiar daca o obtineti nu inseamna ca veti folosi banii deja popriti. Acestia vor fi trecuti in contul executorului si nu vor fi ridicati pana nu terminati un eventual litigiu care are ca obiect contestatie la executare si intoarcerea executarii. Fila cec se poate investi cu formula executorie. Executarea inceteaza daca cel care este creditor decide. Intervalul intre doua acte de executare nu poate fi mai mare de 6 luni. Inteleg ca dvs. sunteti creditor? Daca da, care este mai exact interesul dvs.? De ce sa schimbe gajul? Sau este vb. de ipoteca? se poate sa explicati speta mai concret?
buna dimineata!da eu sunt creditorul,speta este mult mai mare.in 2007 a venit la mine la poarta un tepar si m-a convins prin promosiuni si vb frumoase sa-i cesionez firma mea si am semnat si contract de vanzare cumparare la terenul meu fara sa primesc nici un ban cu toate ca in contract scrie ca am primit bani.acest domn tepar a girat terenul la banca si mie mi-a facut un contract de consultanta cu firma lui(cu acest contract am castigat in instanta 40.000 euro) acum nu vrea sa plateasca bani a spus ca vrea sa-mi dea terenul inpoi dar trebuie sa schimbe terenul girat la banca cu alceva.domnul tepar detine mai multe firme si-a dat toate contractele de executie lucrari subantepriza la alta firma de a lui ca sa nu mai intre bani la banca unde am pus poprire.spune sa suspend executarea ca sa poata face scimb de gajuri,ca nu poate vira suma de bani in care sta terenul la banca ca merg bani la executor.pe rol mai sunt 2 procese ,1 proces in care cer falimentul firmei debitoare(pe aceasta firma are luata o linie de credit unde este girat si terenul meu si cu alte terenuri ale unui prieten de al lui ) si 1proces ptr. terenul care e girat la banca unde cer constatarea nulitati actului judidic tinad cont ca plata terenului se face prin contractul de consultanta incheiat cu firma lui.
as vrea o impacare amiabila dar nu pot avea incredere in acest domn tepar. va rog dati-mi un sfat
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare fara cauza si fondata pe o cauza falsa dansultanu dansultanu buna ziua!am vandut la un tepar un teren,in contract scrie ca am primit bani,dar nu am primit nici un ban la notar in schim dupa 3 luni acest\"domn\" ... (vezi toată discuția)
Buna! pentru inaintarea unei cereri de executare silita catre ... juridic.answer juridic.answer Buna! Pentru inaintarea unei cereri de executare silita catre un executor judecatoresc, refuzul de la banca a unui CEC girat este titlu executoriu sau se are ... (vezi toată discuția)
Executare silita nina1974 nina1974 Fostul meu sot a luat un credit pe firma si nu l-a mai achitat. A girat cu un spatiu commercial. Acum banca ii executa spatial. El era administrator ... (vezi toată discuția)