avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA pentru apartament cumparat de la pers juridica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA pentru apartament cumparat de la pers juridica

Daca cumpar un apartament de la o pers juridica sunt nevoit sa platesc TVA? TVA-ul s-a platit acum 5 ani cand a fost cumparat de la dezvoltator, ulterior pers fizica l-a vandut pers juridice.
Eu acum trebuie sa platesc TVA din nou?

Alte discuții în legătură

Vanzare casa "la rosu" persoana fizica patricel1 patricel1 Buna ziua, sunt o persoana fizica ce am cumparat mai demult un teren cu o casa mai veche in Constanta. Dupa ceva timp am reusit sa strang niste bani sa o ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un spatiu comercial pe pers fizica. darkynok darkynok Doresc sa cumpar un spatiu comercial (pe pers fizica) , acesta este momentan pe pers juridica (dezvoltator). Acesta l-a construit acum 6 ani. Mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Persoanele care au cumparat case fara scop comercial intre 2005 si 2009 nu vor plati tva CristinaU CristinaU Din continutul articolului dvs.cu titlul de mai sus nu inteleg daca eu, persoana fizica care am achizitionat un imobil intr-o cladire noua, cu scopul de ... (vezi toată discuția)